SIKKER FRAGT FRA A TIL B

​Når du skal have noget transporteret fra et sted til et andet, skal du kunne regne med, at det når sikkert frem i uskadt stand, og at det bliver leveret til tiden. Det kan du, når du bruger Sønderup Transport til at håndtere din fragt.

Fragt til tiden

Når du bestiller fragt hos Sønderup Transport, lægger vi stor vægt på, at du får præcist det, som du forventer. Plus god service oveni. Vi laver gerne faste aftaler om fragt, men vi er også fleksible og klar til at rykke hurtigt ud, når der er en hasteopgave.

Vi har en stor vognpark med både små og store biler, derfor kan vi klare alle typer af fragt. Vi kører for både private kunder og erhvervskunder. Er du i tvivl om den rigtige løsning, rådgiver vi gerne om det bedste valg.

Vi fragter alt til gode priser

Når du bestiller fragt hos Sønderup Transport, kan du regne med, at vi først betragter opgaven som afsluttet, når du er tilfreds.

Vi opererer dagligt i Midt,-Vest og Nordjylland, men har du en forsendelse eller afhentning i andre dele af landet kan disse også sagtens ekspederes problemfrit.

Vores priser er absolut konkurrencedygtige. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Du kan til enhver tid ringe på 40 43 89 90, sende os en e-mail til info@sonderuptransport.dk eller skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar. Vi kører kurer kørsel i Randers, Aalborg, Viborg og områderne omkring.

Har du en forespørgsel?

Ring gerne til os for et uforpligtende tilbud på håndtering af netop jeres gods og/eller fragt. I er naturligvis også altid velkomne til at besøge os på vores adresse i Sønderup.

Sønderup Transport