Ring på 40 43 89 90​

​Temperaturreguleret varmetransport

​Alle transportvarer skal behandles med forsigtighed og omhu – det er vi selvfølgelig meget bevidste om hos Sønderup Transport. Men nogle varer kræver en ekstra omhyggelig behandling hele vejen undervejs fra a til b. Det er vi også gearede til at håndtere.

Varmetransport af sarte varer

Der er varer, som kræver en helt bestemt temperatur på vejen fra afsender til modtager. Det kan for eksempel være blomster, der ikke skal have det for varmt, men heller ikke alt for koldt. Overholder man ikke den korrekte temperatur, er varerne måske ubrugelige, når de kommer frem til modtageren.

Det kræver et transportfirma, der kan tilbyde varmetransport af dine varer. Det kan vi hos Sønderup Transport, og vi kan klare temperaturreguleret varmetransport af både små partier og større mængder pallegods. Vi overholder selvfølgelig altid de gældende krav inden for fragtmandsgods.

Kontakt os og hør nærmere

Vi rådgiver gerne om den rigtige transportløsning til din opgave, så dine varer når sikkert frem.

Vi kører overalt med udgangspunkt i området Randers, Viborg og Ålborg. Kontakt os på telefon 40 43 89 90 eller e-mail info@sonderuptransport.dk, hvis du vil have råd og vejledning om køletransport og varmetransport af dine varer, eller benyt kontaktformularen til højre. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på din køletransport og varmetransport.​

Få et tilbud på kørsel​

Her kan du beskrive din opgave, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Transport | Trængstrupvej 31 | 9541 Suldrup | Telefon: 40 43 89 90 | CVR-nummer: 30789776 | E-mail: info@sonderuptransport.dk