​KURER TIL ENHVER OPGAVE

​En kurer skal være klar til at rykke hurtigt ud, for ofte handler det netop om hasteopgaver, når man bestiller kurerkørsel. Hos Sønderup Transport har vi en stor vognpark og 15 dygtige og ansvarsbevidste chauffører til rådighed hvilket betyder stor fleksibilitet og sikker transport hver gang.

Fleksibel og hurtig kurer

Når en ting skal hurtigt frem, spiller fleksibilitet en stor rolle. Vi er klar til køre, når du har brug for det. Også på skæve tidspunkter.

Det betyder også, at vi som transportfirma har mulighed for at være fleksible og sende en bil og en chauffør hurtigt afsted, når du har brug for det, selv med relativ kort varsel.

Har vi ikke selv mulighed for at stille med passende bil, så har vi et meget tæt samarbejde med flere andre vognmænd som vi indlejer istedet, så din opgave kan blive løst på bedst mulige måde.

Men tingene skal ikke bare hurtigt frem. De skal også sikkert og præcist frem. Vi lægger selvfølgelig stor vægt på at behandle dine ting med omtanke, så det hele når forsvarligt frem i uskadt stand. På den måde kan du koncentrere dig om det, du er god til – så sørger vi for opgaven som kurer og transportør.

Ring til os – uanset opgavens størrelse

Har du brug for en kurer, er du velkommen til at kontakte os. Ring på 40 43 89 90 og få en snak om din opgave eller kontakt os via e-mail info@sonderuptransport.dk – vi løser gerne både små og store opgaver. Det er let og ligetil at benytte en kurer, hvad enten du bare en enkelt gang skal have en lille ting sikkert frem, eller du ofte skal have fragtet store mængder fra a til b.

Vi kører som kurer for både private kunder og erhvervskunder i hele det nordjyske område omkring Randers, Viborg og Aalborg.

Har du en forespørgsel?

Ring gerne til os for et uforpligtende tilbud på håndtering af netop jeres gods og/eller fragt. I er naturligvis også altid velkomne til at besøge os på vores adresse i Sønderup.

Sønderup Transport