Jan Kristian Svendsen
Direktør og Indehaver

Mette C K Svendsen
Disponent og leder af administrationen

Mads Kristian Svendsen
Lagermedarbejder

Sonja Bjørn
Bogholder

Sønderup Transport har eksisteret siden 2007. Dengang bestod det lille transportfirma af ejeren Jan Kristian Svendsen, en enkelt ansat og to biler. Siden er det gået stærkt, og i dag har vi 10 dedikerede og ansvarsbevidste chauffører ansat samt en lang række biler i forskellige størrelser til rådighed.

Sønderup Transport, kan som transportfirma løse stort set enhver opgave inden for fragt, kurerkørsel, transport og pakkedistribution. Det betyder også, at vi som transportfirma har mulighed for at være fleksible og sende en bil og en chauffør hurtigt afsted, når du har brug for det, selv med relativ kort varsel. Har vi ikke selv mulighed for at stille med passende bil, så har vi et meget tæt samarbejde med flere andre vognmænd som vi indlejer istedet, så din opgave kan blive løst på bedst mulige måde.

​Vi lægger vægt på god rådgivning og tryghed.

​Når du bestiller Sønderup Transport til at udføre en opgave, så kan du roligt stole på at vi passer godt på dine ting hele vejen fra afsender til modtager. For os er enhver opgave vigtig, hvad enten det handler om en lille enkeltstående kurerkørsel eller en stor og fast opgave som transportfirma med transport af mange varer.

Som transportfirma lægger vi stor vægt på at yde en god rådgivning til alle vores kunder – store som små. I et tæt samarbejde og via en god dialog finder vi den individuelle logistikløsning, du har brug for, så du får en hurtig, sikker og enkel transport.Det fører til hurtigere transporttider og omgående respons, herunder øjeblikkelig tilbagemelding, hvis der opstår afvigelser i forhold til det aftalte.​

​Vores medarbejderstab er sammensat af 15 meget ansvarsbevidste chauffører som altid er dedikeret til at imødekomme vores kunders ønsker og behov. De går ingen steder før opgaven er fuldført og før kunden føler sig fuldstændig tryg og tilfreds. Udover vores egne chauffører, så har vi ligeledes et tæt samarbejde med andre vognmænd rundt omkring i landet, så vi altid har mulighed for at tilpasse kapaciteten af gods til udkørsel.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og personlig betjening, vi lover ikke mere, end vi kan holde.

Alle vores montører, har gennemgået en grundig oplæring, lige fra den tekniske forståelse for tilslutning til el og vand, til kundebetjening. For Sønderup Transport er en suveræn betjening og kundepleje en meget vigtig faktor, ligesom vi har fokus på, at arbejdet altid udføres æstetisk og håndværksmæssigt korrekt med kvaliteten i top, og at alle myndigheds og sikkerhedskrav overholdes.

Alle vores hårde hvidevarer biler er bemandet med en montør og tekniske hjælpemidler, der er med til at sikre at alle standard hårde hvidevarer kan leveres og installeres. Ved mere specielle og komplekse monterings opgaver, har vi desuden mulighed for at stille med en to-mands levering og montering. Montørerne råder desuden over et mindre lager af reservedele til de gængse hårde hvidevarer, som kunden har mulighed for at købe ved montering, fremfor at monteringen skal udsættes.

Vores mange møbelbiler er henholdsvis 1 mands eller 2 mands betjente alt efter behov, og samtlige chauffører er dedikerede til at levere det bedste resultat samt at yde den bedste betjening overfor slutbrugeren.

Sønderup Transport