Ring på 40 43 89 90​

Lad os klare din pakketransport

​Står du med en enkelt pakke, der skal sikkert og hurtigt frem til modtageren, eller har du dagligt store partier af varer, der skal fordeles til en lang række forskellige modtagere? Uanset opgavens størrelse og omfang, så er vi klar til at håndtere din pakketransport for dig.

Pakketransport: Vi afhenter, kører og leverer

Vi afhenter gerne pakkerne hos dig og sørger herefter for den videre håndtering i vores pakkeshop, hvor pakkerne hurtigt og effektivt bliver fordelt på de rigtige biler. Derefter kører chaufførerne ud med pakkerne, og vi garanterer, at det hele når sikkert og hurtigt frem til de forskellige modtagere på ruten.

Når det skal gå ekstra hurtigt

Vi kører hver dag, så vi lover, at alle pakker når hurtigt frem. Men nogle gange haster en pakketransport ekstra meget, og så er vi selvfølgelig klar til at rykke hurtigt ud og hente ”her og nu”-pakken hos dig og få den hurtigt frem til målet. Det gælder for såvel en enkelt lille pakke som et større parti/pallevarer.

Ring og få et godt tilbud

Hos Sønderup Transport kører vi pakketransport overalt med udgangspunkt i vores base omkring Aalborg, Viborg og Randers.

Vil du have et godt bud på en transportløsning og et uforpligtende tilbud på din næste pakketransport, så ring til os på 40 43 89 90 eller send os en e-mail på info@sonderuptransport.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi til en snak. Og husk vi har altid frisk kaffe på kanden.​​

Få et tilbud på kørsel​

Her kan du beskrive din opgave, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Transport | Trængstrupvej 31 | 9541 Suldrup | Telefon: 40 43 89 90 | CVR-nummer: 30789776 | E-mail: info@sonderuptransport.dk